Live Live

Teams gezocht voor World Cleanup Day

Gepubliceerd: Dinsdag 13 september 2022 13:59

Teams gezocht voor World Cleanup Day

De organisatie is op zoek naar (sport)teams, vriendenteams en bedrijventeams die de strijd tegen de kilo's (afval) willen aangaan.

Nissewaard - Op zaterdag 17 september is het World Cleanup Day. Over de hele wereld mensen de straat op om de aarde een stukje schoner te maken. PloggingNu organiseert in Nissewaard op deze dag samen met High Five en Reinis een grote opruimactie.

De organisatie is op zoek naar (sport)teams, vriendenteams en bedrijventeams – vanaf 2 personen - die de strijd tegen de kilo's (afval) willen aangaan.

Sportief bezig zijn en de buurt opschonen zijn een uitstekende combinatie. Daag je team(maten), club, collega's uit voor een sportief ochtendje wandelen of hardlopen én tegelijkertijd zwerfvuil rapen. Wij trakteren je op een spoedcursus ploggen. Jong en oud is welkom. Deelnemen is gratis, catering en alle plogmaterialen worden verzorgd. Start is om 10.00 uur, einde om 12.00 uur.

Alle deelnemende bedrijven, clubs en teams worden na afloop opgenomen in de 'Green Wall of Fame' die eind september zal worden gepubliceerd. Meld je snel aan via www.plogging.nu

Deel deze pagina: