Live Live

Terugblik op geslaagde jubileumfeesten van Zuidwester

Zondag 01 oktober 2023 12:04

Terugblik op geslaagde jubileumfeesten van Zuidwester

Op maandag 11 september vond het cliëntenfeest plaats in Spijkenisse, gevolgd door het evenement in Hellevoetsluis op 14 september. 

Regio - Dit jaar viert de gehandicaptenorganisatie Zuidwester haar 50-jarig bestaan, en om deze mijlpaal te vieren, werden er in elke regio cliëntenfeesten georganiseerd. Deze week was regio Voorne-Putten aan de beurt, met als thema: het circus.

Op maandag 11 september vond het cliëntenfeest plaats in Spijkenisse, gevolgd door het evenement in Hellevoetsluis op donderdag 14 september. Het weer was prachtig en zorgde voor de perfecte sfeer. Een dj zorgde voor vrolijke muziek, terwijl een draaiorgel langs alle locaties trok.

Er was genoeg te smullen, met popcorn, suikerspin en een smakelijke lunch. Daarnaast waren er tal van leuke activiteiten, waaronder een springkussen, Oudhollandse spelletjes en grabbelen in een grabbelton. Bezoekers konden zich ook laten schminken. Een vriendelijke clown zorgde voor vermaak en gaf ‘s middags een show. De interim regiomanager, Koos Spanbroek, opende de feesten op beide locaties. Kortom, het waren gezellige feesten en de cliënten hebben genoten!

Deel deze pagina: