Live Live

Terugblik op geslaagde start vrijwilligersacademie

Gepubliceerd: Woensdag 17 juli 2019 18:33

Terugblik op geslaagde start vrijwilligersacademie

Nieuwe trainingen en bijeenkomsten voor het najaar staan al online, meld je dus gerust aan!

Nissewaard - De zomervakantie is begonnen en de Vrijwilligers Academie Nissewaard kijkt terug op een geslaagde start met een gevarieerd trainingsaanbod. Nu is een rustige periode aangebroken en is er een zomerstop. 

Stichting MEE verzorgde een cursus Timemanagement en Gebarentaal. Taalhuis Nissewaard hielp vrijwilligers met het begrijpen van cultuurverschillen. Pameijer Plus zette in op persoonlijke ontwikkeling met diverse trainingen. Vanuit de Boekenberg werden vrijwilligers met cursussen wegwijs gemaakt in de digitale wereld. En het team combinatiefunctionarissen van Gemeente Nissewaard dook samen met vrijwilligers uit het verenigingsleven in onderwerpen als sponsoring. 


Zomerstop
Het Informatiepunt Vrijwilligers in De Boekenberg houdt van zondag 21 juli t/m maandag 26 augustus een zomerstop. In de maanden juli en augustus worden er ook geen trainingen aangeboden via de Vrijwilligers Academie Nissewaard. Vanaf september kun je weer bij hen terecht voor een gloednieuw trainingsaanbod. Ze hopen je dan (weer) te zien! Het nieuwe aanbod staat al op de website en aanmelden is al mogelijk via www.vrijwilligersacademienissewaard.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het aanbod, meld je dan via de website aan voor de nieuwsbrief.

Deel deze pagina: