Live Live

Theater de Stoep genomineerd voor theaterprijs!

Donderdag 14 december 2023 16:12

Theater de Stoep genomineerd voor theaterprijs!

Spijkenisse - Theater de Stoep is opnieuw genomineerd om Theater van het Jaar te worden!

Theater de Stoep is op donderdag 14 december jl. genomineerd voor de Theater van het Jaar Prijs 2023! Dit is de vijfde keer op rij dat het theater is genomineerd voor deze mooie prijs. In 2018 werd het theater uitgeroepen tot winnaar. Nu dus opnieuw in de race met zes andere grote theaters om Theater van het Jaar te worden. De nominatie is een mooie waardering voor Theater de Stoep!

“Deze nominatie is te danken aan de inzet van het hele team van De Stoep en de betrokkenheid van Gemeente Nissewaard, die cultuur hoog in het vaandel heeft staan”, aldus directeur Rob van Wijk. “Het is een beloning voor het harde werk en de grote betrokkenheid van alle medewerkers om bezoekers én artiesten iedere avond weer een warm welkom te geven. Bezoekers weten het theater dan ook goed te vinden. Met 70.000 verkochte tickets dit seizoen draait het theater nu al een topjaar! Het is een knappe prestatie dat we met het theater al sinds 2016 tot de beste grote theaters van Nederland behoren.”

De prijs wordt uitgereikt tijdens de jaarlijkse VVTP Theaterbeurs die op 29 januari a.s. plaatsvindt in Theater De Kom in Nieuwegein. In de categorie grote theaters (> 450 stoelen) zijn de volgende theaters genomineerd: Oude Luxor Theater Rotterdam, DeLaMar Amsterdam, Chassé Theater Breda, Schouwburg Amstelveen, Theater De Veste Delft, De Kom Nieuwegein en Theater de Stoep. De winnaar neemt een speciaal vervaardigde stoel, ontworpen door Carla Janssen Höfelt, in ontvangst en geeft deze stoel een jaar lang een mooie plek in het theater.
Kijk voor meer informatie over de VVTP op www.vvtp.com.

Deel deze pagina: