Live Live

Theater De Stoep wederom Theater van het Jaar!

Dinsdag 30 januari 2024 11:44

Theater De Stoep wederom Theater van het Jaar!

Spijkenisse - Theater de Stoep is al meerdere keren genomineerd en mocht deze prijs in 2018 ook al eens in ontvangst nemen. 

Met trots heeft Theater De Stoep bekend gemaakt dat zij hun theater 'Theater van het Jaar 2023' mogen noemen. Binnenkort mogen zij de prijs officieel in ontvangst nemen.

Sinds 2010 reikt de VVTP de Theater van het Jaarprijs uit. De VVTP Theaterprijs wordt uitgereikt na een uitgebreide (blinde) stemprocedure. De producenten van de VVTP vragen hun verschillende afdelingen de theaters op verschillende punten te beoordelen aan de hand van een aantal vragenlijsten. De scores worden opgeteld en gewogen door de directie, die geen stembevoegdheid heeft. Tot aan de uitreiking is de uitslag niet bekend bij de leden.

De beoordeling gaat over een vijftal gebieden: Marketing en Promotie (denk aan de campagne, eigen initiatieven en implementatie van aangeleverde ideeën, de website, gebruik van social media, brochure, kennis van publiek), Ondernemerschap (exploitatie, actuele visie op ontwikkelingen in de markt, betrouwbaarheid, kwaliteit programma), Samenwerking (klantvriendelijkheid, transparantie, oplossingsgerichtheid, nauwkeurigheid borderellen, acceptabele toeslagen, toepassing nieuwe technieken), Bereikbaarheid (faciliteiten, ontvangst, gastvrijheid, artiestenfoyer, bezoekersontvangst) en Techniek (kwaliteit apparatuur, faciliteiten, kundigheid personeel, oplossingsgerichtheid). Voor alle gebieden geldt dat de ontwikkeling van het theater het afgelopen jaar wordt meegewogen.

In de categorie grote theaters, waren de volgende theaters genomineerd: Oude Luxor Theater Rotterdam, DeLaMar Amsterdam, Chassé Theater Breda, Schouwburg Amstelveen, Theater De Veste Delft, De Kom Nieuwegein en Theater de Stoep.

Theater de Stoep is al meerdere keren genomineerd en mocht de prijs in 2018 ook al eens in ontvangst nemen en binnenkort mogen ze deze prachtige prijs dus weer een mooi plekje geven in het theater!

Deel deze pagina: