Live Live

Theaterspektakel Perpetuum Mobile groot succes

Dinsdag 24 mei 2022 15:09

Theaterspektakel Perpetuum Mobile groot succes

Het spektakel trok zo'n 800 bezoekers naar Brielle dat in het teken stond van Brielle eeuwig in beweging.

Brielle - Afgelopen weekend vond na twee jaar van voorbereiding eindelijk het theaterspektakel Perpetuum Mobile plaats in Brielle. 

"Wat een geweldige belevenis. Spektakel van het begin tot eind. Genieten!", zo liet een bezoeker aan de organisatie weten. Tijdens het spektakel lieten talenten uit Brielle en omgeving hun kunsten zien aan de bezoekers in locaties als Bastion VII, Catharijnekerk, Catharijnehof en de Ravelijn Langevest.

Bij het Bastion VII werden bezoekers meegenomen in de geschiedenis met een duidelijk accent op het thema vrijheid. Hierbij maakte Willem van Oranje een spectaculaire entree in een paardenkoets en was er gedurende 45 minuten veel te beleven. Het heden en verleden wisselden zich in rap tempo af in een verhaallijn bij het Bastion.

In de Catharijnekerk was er het Ave Maria en uiteindelijk konden bezoekers naar de Catharijnehof. Hierna eindigden de bezoekers op het Ravelijn met een schitterend slotstuk. "Tijdens de hele reis door Brielle valt het op. Dit spektakel is zo prachtig door de verbinding. Alles klopt: Van vrijwilligers met een stralende lach bij de catering tot de mensen op het podium", zo meldt de organisatie van het spektakel.

Alle mensen die aan dit spektakel hebben meegewerkt, zijn bij elkaar gevraagd en hoorden het afgelopen weekend bij elkaar om de bezoekers een ultieme ervaring te geven. Het ging hierbij om amateurs en vrijwilligers die een bijdrage wilden leveren.

Deel deze pagina: