Live Live

Themabijeenkomst over verbeteren van de binnenstad

Gepubliceerd: Zaterdag 08 februari 2020 15:05

Themabijeenkomst over verbeteren van de binnenstad

Dit jaar worden ideeën, visies en suggesties verder uitgewerkt tot concrete, uitvoerbare plannen voor de Brielse binnenstad.

Brielle gaat de komende drie jaar aan de slag met het verbeteren van de binnenstad van Brielle. Dit is nodig om de binnenstad levendig te houden en te versterken. De eerste fase bestaat uit 8 deelprojecten, waaronder de Veerhaven, Leefomgevingsboek en het 1-aprilmonument op bastion IX.

Er is inmiddels een klankbordgroep samengesteld die helpt bij het tekenen, berekenen en verder onderzoeken van de deelprojecten. Behalve via de klankbordgroep wordt ook op tal van andere manieren over de plannen voor de Binnenstad- en Havenvisie met Brielse inwoners gesproken. Dit jaar worden de ideeën, visies en suggesties verder uitgewerkt tot concrete, uitvoerbare plannen voor de Brielse binnenstad.

Deze zomer verwachten ze een bijeenkomst te organiseren waar alle Briellenaren de voortgang kunnen zien en becommentariëren. Wilt u op de hoogte blijven? Op woensdag 12 februari 2020 om 20.00 uur is er een themabijeenkomst in de raadzaal van het stadhuis, Markt 1. Buro Lubbers presenteert die dag de stand van zaken aan de raad.

Deel deze pagina: