Live Live

Themabijeenkomst over VRR op 15 mei

Gepubliceerd: Dinsdag 07 mei 2019 19:22

Themabijeenkomst over VRR op 15 mei

De brandweer heeft eind vorig jaar het Dekkingsplan 3.0 gelanceerd en geeft hier toelichting op bij een bijeenkomst in Brielle. 

Brielle - De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) staat voor ‘samen sterk’ in risicobeheersing, crisisbeheersing en incidentenbestrijding en door een gezamenlijke inzet van diensten. De VRR is een regio met een breed scala aan complexe risico’s. De brandweer bestaat voor 20% uit beroepsmedewerkers en voor 80% uit vrijwillige medewerkers.

Deze combinatie van risico’s en de inrichting van de brandweer geeft uitdagingen in het verzorgen van een volledige dekking. De brandweer heeft eind vorig jaar het Dekkingsplan 3.0 gelanceerd. Olav Strotmann, Hoofd Operationele Voorbereiding en Jos de Graaf, clustercommandant Voorne-Putten, zullen een toelichting geven op het Dekkingsplan en wat dit betekent voor de gemeente Brielle en u verder meenemen in de uitdagingen waar de brandweer Rotterdam-Rijnmond voor staat.

Bent u geïnteresseerd in uw veiligheidsregio, kom dan op 15 mei 2019 naar de themabijeenkomst in het stadhuis, Markt 1, aanvang 20.00 uur.

Deel deze pagina: