Live Live

Toeslagenspreekuur

Gepubliceerd: Woensdag 27 oktober 2021 10:55

Toeslagenspreekuur

Het Toeslagenspreekuur is bedoeld voor mensen die moeite hebben met het online regelen van toeslagen van de Belastingdienst.

Spijkenisse - Het aanvragen en bijhouden van de toeslagen van de Belastingdienst kan best lastig zijn. Heb je recht op een toeslag? Bijvoorbeeld huurtoeslag, zorgtoeslag of kinderopvangtoeslag. En hoe voorkom je dat er kinderopvangtoeslag moet worden terugbetaald? In de maand november organiseren wij drie keer een gratis Toeslagenspreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in De Boekenberg.

Het Toeslagenspreekuur is in het leven geroepen voor mensen die moeite hebben met het online regelen van toeslagen van de Belastingdienst. In samenwerking met SWO helpt De Boekenberg met het aanvragen van huur-, zorg- en/of kinderopvangtoeslag op woensdag 3, 10 en 17 november. Aanmelden of meer informatie is te krijgen via mkempers@deboekenberg.nl en 06 – 57 60 09 75.

Ook bij andere vragen rondom het online regelen van overheidszaken (zoals een rijbewijs aanvragen of de CoronaCheck app installeren) helpen we graag. Iedere inwoner van Nissewaard kan terecht voor hulp tijdens het wekelijkse spreekuur Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) op donderdag van 14.00-16.00 uur in Bibliotheek De Boekenberg. Een afspraak voor het spreekuur maken kan via het telefoonnummer 0181-616622 (de afspraak is kosteloos). Kijk voor meer informatie ook op onze website www.bibliotheekdeboekenberg.nl.

Deel deze pagina: