Live Live

Toetreding Marjolijne Lewis Raad van Toezicht

Gepubliceerd: Donderdag 04 februari 2021 12:08

Toetreding Marjolijne Lewis Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht is erop gericht om toezicht te houden op het reilen en zeilen binnen Cohaesie Zorg B.V.

Regio - Het bestuur van de Regionale Huisartsencoöperatie heeft Marjolijne Lewis per 1 januari 2021 benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van Cohaesie Zorg BV. Marjolijne volgt Judith Meijer op die na ruim vier jaar vertrekt als vice-voorzitter.

Marjolijne, geboren en getogen in Spijkenisse, heeft veel ervaring met de zorg in de regio. Als wethouder was haar rol gericht op de preventieve kant van de zorg en na haar wethouderschap heeft zij een aantal bestuursfunctie in de zorg bekleed. Zij werkt nu als bestuurder bij S&L Zorg, een organisatie waar mensen met een verstandelijke beperking wonen. “De kennis en ervaring vanuit de regio die Marjolijne meebrengt naar Zorggroep Cohaesie is erg waardevol voor onze organisatie.”, aldus Marten Vente, voorzitter van de Raad van Toezicht. Marjolijne: “Ik heb veel zin in de uitdaging waar zorggroep Cohaesie voor staat, want het belang van goede huisartsenzorg in de regio is mij zeer duidelijk en de ondersteuning daarvan ook.”

De Raad van Toezicht is erop gericht om toezicht te houden op het reilen en zeilen binnen Cohaesie Zorg B.V. Zowel financieel als beleidsmatig houdt zij toezicht en geeft gevraagd en ongevraagd advies.

Deel deze pagina: