Live Live

Tophockey op zondag 8 juli bij MHV Forcial

Gepubliceerd: Dinsdag 03 juli 2018 13:03

Tophockey op zondag 8 juli bij MHV Forcial

Het bestuur en de leden kijken trots terug op een zeer geslaagd hockeyseizoen.

Rockanje - De beste oud-hockeyinternationals van Nederland, de Batavieren. De beste selectie van Nederlands Jongens B, voor hockeyers tot 16 jaar. Ze kruisen de degens op zondag 8 juli om 12.00 uur op de velden van MHV Forcial. Een feestelijke aangelegenheid waar de club lokale ondernemers bij betrekt met een pizzabus, koffietruck, een ijscokar en haringkraam! Kom naar hockeyclub Forcial in Rockanje en geniet van tophockey. Iedereen is welkom!

Vanwege de unieke ligging bij strand en aan zee komen de Batavieren jaarlijks naar de hockeyvelden van Rockanje voor hun familieweekend. Forcial stelt de velden en het clubhuis geheel belangeloos beschikbaar. Als dank organiseren de Batavieren een hockeyclinic voor de jeugdleden. Steevast sluiten zij hun weekend af met een hockeywedstrijd op topniveau.

Het bestuur en de leden kijken trots terug op een zeer geslaagd hockeyseizoen. Niet alleen op sportief vlak zijn er goede prestaties geleverd met drie kampioensteams MA1, JD1 en MD1. Ook heeft de vereniging nieuwe sponsoren weten aan te trekken en de ledengroei kunnen vasthouden door de introductie van de hockeyschool. Bovendien levert het nieuwe hockey technische beleid zijn vruchten af. Zo heeft de hoofdtrainer een trainingscarrousel ontwikkeld met meer nadruk op een gelijkwaardige hockeytechniek.

Voor meer informatie over MHV Forcial gaat u naar:www.forcial.nl

Deel deze pagina: