Live Live

Trainen voor de Spijkenisse SPARK marathon

Gepubliceerd: Woensdag 09 augustus 2017 20:30

Trainen voor de Spijkenisse SPARK marathon

Ook dit jaar organiseert SPARK trainingen vanaf 27 augustus in aanloop naar de halve en de hele marathon.

Spijkenisse - Op 17 december 2017 gaat voor de 12de keer de Spijkenisse SPARK marathon van start. De aangepaste route gaat door de mooiste plekjes van de gemeente Nissewaard waaronder het natuur gebied “ de Bernisse”. Ook de halve marathon is aangepast en gaat voor een gedeelte door het Mallebos en door het centrum van Spijkenisse. Inmiddels is de voorinschrijving geopend en heeft zich al een groot aantal atleten voor deze inmiddels internationale bekende marathon ingeschreven.

Ook voor de afstanden van 10 en 5 km bestaat de mogelijkheid om mee te doen. Het parcours van de hele en halve marathon is gecertificeerd. Onderweg is om de 5 km een drankpost ingericht en de route is door middel van km bordjes en vrijwilligers aangegeven.

Voor verdere informatie raadpleeg de site www.spijkenissemarathon.nl

Ook dit jaar organiseert SPARK trainingen in aanloop voor de halve en de hele marathon. Deze training start vanaf zondag 27 augustus om 09.00 uur voor een periode van 13 weken. Kosten hiervoor zijn 25 euro voor niet leden. Het tempo ligt op 6.30 minuten per km. Belangstellenden kunnen zich hiervoor inschrijven via info@avspark.nl t.a.v. Ysbrand van Hengel

Deel deze pagina: