Live Live

Trainingen Vrijwilligers Academie Nissewaard

Gepubliceerd: Vrijdag 24 januari 2020 10:37

Trainingen Vrijwilligers Academie Nissewaard

De Vrijwilligers Academie Nissewaard is er om vrijwilligers(organisaties) te helpen met het delen en verkrijgen van kennis.

Spijkenisse - De trainingen die via de Vrijwilligers Academie Nissewaard werden gecommuniceerd in januari zijn allen goed bezocht. En nieuwe, mooie trainingen en bijeenkomsten voor vrijwilligers of geïnteresseerden liggen in het verschiet.

Binnenkort vindt in samenwerking met de Hersenstichting de lezing ‘Hoe houd ik mijn hersenen gezond’ plaats in De Boekenberg. En de 3e opvolgende module van de Training voor respijtvrijwilligers wordt binnenkort door de deelnemers afgerond. Tijdens de trainingsavonden kwamen verschillende onderwerpen voor respijtvrijwilligers aan bod zoals verschillende ziektebeelden en praktische vaardigheden.

Training Omgaan met verbale agressie goed bezocht
Verbale agressie lijkt steeds vaker voor te komen. De training ‘Omgaan met verbale agressie’ werd dan ook goed bezocht op 16 januari jl. Wat is het nu precies en hoe ontstaat het? De deelnemers kwamen hierover meer te weten en kregen handvatten om de onderlinge relatie intact te kunnen houden. Heb je deze bijeenkomst gemist en had je erbij willen zijn? Houd de website van de vrijwilligersacademie in de gaten voor alle actuele lezingen, trainingen en bijeenkomsten.

Lezing Hoe houd ik mijn hersenen gezond?
Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Één op de vier mensen heeft een hersenaandoening. Bibliotheek De Boekenberg biedt op zondag 2 februari een lezing aan van de Hersenstichting over het brein, verzorgd door Rob Koopmans. Met concrete tips en weetjes op het gebied van beweging, sport, muziek en nog veel meer om je hersenen in vorm te houden. Interesse? Meld je dan aan via www.vrijwilligersacademienissewaard.nl of via Bibliotheek de Boekenberg.

Zondag 2 februari 2020 | 13.00 – 14.00 uur | deelname €1,- wel aanmelden | locatie:
De Boekenberg

Deel deze pagina: