Live Live

Trainingsloop voor Rotterdam Marathon

Gepubliceerd: Donderdag 14 februari 2019 20:33

Trainingsloop voor Rotterdam Marathon

Je kunt je aansluiten bij een tempogroep die de gewenste persoonlijke marathonstreeftijd het dichtst benadert. 

Rotterdam - Op zondag 24 februari 2019 organiseert SPARK in samenwerking met Rotterdam Marathon de derde trainingsloop in de regio voor de Rotterdam Marathon op 7 april a.s. In aanloop naar de marathon worden door heel Nederland trainingslopen samen met de atletiekverenigingen georganiseerd.

Deelnemers kunnen zich aansluiten bij een groep die wordt aangevoerd door ervaren en goed herkenbare tempomakers (pacers). Uitgangspunt hierbij zijn de vijf kilometertijden, die beginnen bij 20 minuten (4:00 min. per km) en vervolgens oplopen tot 32.30 minuten (6:30 min. per km).

Je kunt je aansluiten bij een tempogroep die de gewenste persoonlijke marathonstreeftijd het dichtst benadert. De pacers fungeren tevens als vraagbaak en aanspreekpunt voor de lopers. Op elk 5 km punt is water en sportdrank beschikbaar en bij de finish thee en een banaan, precies zoals bij de Rotterdam Marathon.

De start in Spijkenisse is om 11.00 uur; de afstand is 31,2 km en het parcours gaat door het Bernissegebied; de kosten zijn € 5,00. Zie voor meer info www.avspark.nl

Deel deze pagina: