Live Live

Truckersparking krijgt eindelijk groen licht!

Gepubliceerd: Donderdag 13 januari 2022 11:37

Truckersparking krijgt eindelijk groen licht!

Wat in eerste instantie op veel weerstand stuitte, is uiteindelijk toch een constructieve samenwerking van betrokken partijen geworden. 

Nissewaard - Het is zover! De werkzaamheden zijn gestart voor het beveiligde hekwerk voor de Truckersparking aan de Mosterweg. Na 7 jaren klagen van de chauffeurs over onveiligheid, overlast, inbraken en zelfs de diefstal van een complete vrachtwagencombinatie, wordt er nu een beveiligd hekwerk gerealiseerd. Dit na jaren van inspanning en het herhaaldelijk aan de kaart stellen van Peter van der Velden (Belang van Nissewaard) in de gemeenteraad.

Wat in eerste instantie op veel weerstand stuitte, is uiteindelijk toch een constructieve samenwerking van betrokken partijen geworden en wordt er nu dus een prachtig en veilig hekwerk gerealiseerd. Dit is een overwinning voor de hardwerkende chauffeurs en ondernemers die gebruik maken van de parkeerplaats.

“De chauffeurs zijn erg blij met de inzet van Peter van der Velden (Belang van Nissewaard). Hij heeft door herhaaldelijk vragen te stellen in de gemeenteraad ons een stem gegeven en wethouder Hamerslag heeft dit naar alle tevredenheid opgelost. Daarbij wil ik ook het Hoofd Parkeerbeheer bedanken voor zijn inzet en expertise” aldus Martijn Vonk (vertegenwoordiger van de Chauffeurs).

"Wij als “Belang van Nissewaard” zijn ontzettend blij voor de chauffeurs en ondernemers. Het is een goede stap om Nissewaard aantrekkelijker te maken als gemeente midden in de Rotterdamse Haven, wat immers het economisch hart van Nederland is en zo de chauffeurs, die dag in dag uit ons van alle goederen voorzien, een veilige plek te geven, zodat de wagens ook een veilig thuis hebben in Nissewaard", aldus Peter van der Velden Lijsttrekker van Belang van Nissewaard bij de komende verkiezingen.

Deel deze pagina: