Live Live

Truckrun op zaterdag 9 april gaat gewoon door

Woensdag 26 januari 2022 12:47

Truckrun op zaterdag 9 april gaat gewoon door

De route op Voorne-Putten is nog wel aangepast met twee runs en ook zal de route ingekort zijn.

Regio - De organisatie van de Truckrun in Spijkenisse laat op Facebook weten dat zij hopen dat de Truckrun op zaterdag 9 april door kan gaan. Tijdens de Truckrun krijgen onder andere mensen met een beperking een rondrit door de regio met allerlei vrachtwagens.

"Nu alles rondom Corona gelukkig weer de goede kant op lijkt te gaan, krijgen wij steeds een beetje meer hoop dat we dit jaar dan toch eindelijk weer de truckrun kunnen gaan laten plaatsvinden," zo meldt de organisatie op hun Facebook-pagina.

De route op Voorne-Putten is nog wel aangepast met twee runs en ook zal de route ingekort zijn. De organisatie laat weten dat zij nog wel even wachten met het openen van de inschrijvingen voor de Truckrun.

Mocht er nog iets veranderen in de maatregelen kunnen zij dit hierdoor makkelijker opvangen dan met een volle deelnemerslijst. Rond 22 februari wil de organisatie de inschrijving openen.

"Zodra we een definitieve datum voor de inschrijving hebben gooien we dit direct op Facebook en de website!", zo meldt Truckrun Spijkenisse op Facebook. Kijk voor meer informatie over de Truckrun op www.truckrunspijkenisse.nl.

Deel deze pagina: