Live Live

TVS’90 Jeugd en Junioren 2e verenigingsteam

Gepubliceerd: Dinsdag 09 oktober 2018 14:06

TVS’90 Jeugd en Junioren 2e verenigingsteam

Mede dankzij de twee NK titels behield de thuisploeg de voorsprong en werd het wedstrijdseizoen afgesloten met een erg knappe tweede plaats. 

Spijkenisse - Het Toyo Tires NK Run Bike Run was, behalve een NK, ook de slotwedstrijd van het Jeugd-en Juniorencircuit. Dit landelijke circuit van de Nederlandse Triathlonbond bevat triathlons en Run Bike Runs in Almere, Zeewolde, Veenendaal, Austerlitz en Spijkenisse. Er konden per atleet punten worden verzameld afhankelijk van de klassering in elke wedstrijd.

De slotwedstrijd was spannend, TVA Almere stond eerste en was niet meer in te halen. Tussen zilver en brons zaten maar 6 punten, waardoor de uitslag van het NK Run Bike Run beslissend zou zijn. Mede dankzij de twee NK titels voor TVS’90 behield de thuisploeg de voorsprong op Trican/ Visma uit Elst en werd het wedstrijdseizoen afgesloten met een erg knappe tweede plaats in het Verenigingsklassement.

Ook individueel vielen atleten van TVS’90 in de prijzen in dit cicruit. Hier wisten broer en zus Joey en Kim van ’t Verlaat de tweede plaats te bemachtigen.

Deel deze pagina: