Live Live

Twee jubilarissen tegelijk uit Abbenbroek!

Gepubliceerd: Maandag 08 juli 2019 22:48

Twee jubilarissen tegelijk uit Abbenbroek!

Dirk-Jan Langestraat en Johnny van der Loos vierden allebei tegelijkertijd hun jubileum bij dezelfde baas. 

Abbenbroek - De vroegere buurjongens van de Oudelandsedijk, Dirk Jan Langestraat en Johnny van der Loos, vierden tegelijk hun jubileum bij Dick Klok. Dirk Jan, allround monteur, werkt ondertussen 25 jaar bij Dick Klok Mechanisatie. ’s Middags feliciteerden de klanten Dirk Jan met deze prachtige mijlpaal tijdens een receptie. Dirk Jan staat bekend om zijn grote liefde voor David Brown trekkers en zijn enorme kennis van Deutz Fahr trekkers.

In 2007 kwam Johnny van der Loos als 14 jarige bij Dick Klok Cultuurtechniek vragen of hij op zaterdag mocht komen werken. Dat mocht uiteraard en hij is ondertussen al 12 ½ jaar in dienst. Na zijn studie HBO Civiele Techniek is hij in 2014 doorgegroeid naar de functie van uitvoerder. De projecten in grond, weg- en waterbouw regelt hij samen met het uitvoerende team van het begin tot het eind. Altijd streeft hij naar een goed resultaat, wat zorgt voor grote tevredenheid bij de opdrachtgevers!

En toeval of niet… ze zijn weer buurmannen geworden, want ze wonen ondertussen in dezelfde straat in het dorp Abbenbroek!

Deel deze pagina: