Live Live

Tweede editie Hellevoet Heroes een groot succes!

Gepubliceerd: Maandag 03 juli 2023 16:44

Tweede editie Hellevoet Heroes een groot succes!

Hellevoeter Jim Doornbosch won in een tijd van 1u05m bij de heren en Sandra Vermeulen uit Brielle pakte de winst met 1u11m bij de vrouwen. 

Hellevoetsluis - Afgelopen zaterdag 1 juli vond in Hellevoetsluis opnieuw een Hellevoet Heroes Triathlon plaats. Meer dan 400 deelnemers namen onder pittige condities deel aan deze sprint triathlon (zwemmen, fietsen, hardlopen). Met name de zwem- en fietscondities werden door de sterke wind als ‘zwaar’ bestempeld.

In de stromende regen werd er gestart met de mini triathlon voor kinderen. Gaande de dag klaarde het weer op en hebben atleten, bezoekers en vrijwilligers (circa 100) kunnen genieten van een prachtig evenement in en rondom de vesting.

Zowel bij de dames- als de heren ging de winst naar lokaal talent. Hellevoeter Jim Doornbosch won in een tijd van 1u05m bij de heren en Sandra Vermeulen uit Brielle pakte de winst met 1u11m bij de vrouwen door haar ploeggenote, Natasja de Winkel uit Hellevoetsluis, in een spannend duel voor te blijven.

De dag werd afgesloten met een nieuw element: een 4e divisie wedstrijd uit de landelijke Teamcompetities van de Nederlandse Triathlon Bond. Na afloop kreeg de organisatie een bericht van een ouder van een van de jeugddeelnemers: “hij ligt te slapen naast zijn medaille en droomt vast over vandaag”, “dank voor de organisatie, ondanks het slechte weer, hielden jullie de sfeer en moed erin”.


Foto: Amanda Kruithof Kremer

Deel deze pagina: