Live Live

Uitbreiding Informatiepunt Digitale Overheid

Zaterdag 16 maart 2024 16:46

Uitbreiding Informatiepunt Digitale Overheid

Nissewaard - Speciaal opgeleide bibliotheekmedewerkers weten de weg binnen de digitale overheid goed te vinden.

Heb je vragen over dingen die je digitaal moet regelen met de overheid? Zoals het aanvragen of gebruiken van een DigiD, iets regelen op de website van de gemeente, het aanvragen van toeslagen of AOW, het regelen van studiefinanciering?

In de Bibliotheek is een Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) aanwezig. Dit is een plek waar je terecht kunt met al je vragen hierover. En goed nieuws; het aantal spreekuren is uitgebreid. Vanaf 18 maart kun je op nog meer momenten en plekken in Nissewaard terecht voor hulp. De spreekuren zijn gratis en voor iedereen, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek kun je er gebruik van maken.

Hulp bij vragen

Speciaal opgeleide bibliotheekmedewerkers weten de weg binnen de digitale overheid goed te vinden. Ze hebben alle tijd om je te helpen. De medewerkers helpen met het zoeken naar informatie en verwijzen je door naar de juiste instanties. Als het nodig is, kunnen ze ook direct een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

Spreekuur op meerdere locaties

Er zijn verschillende spreekuren te bezoeken. In Bibliotheek Zuidland kun je elke maandag van 15.00 tot 16.00 uur geholpen worden met vragen over de digitale overheid. In Bibliotheek de Boekenberg in Spijkenisse zit er elke woensdag van 19.00 tot 20.00 uur, elke donderdag van 14.00 tot 16.00 uur en elke vrijdag 10.00-11.00 uur een medewerker klaar om te helpen. En op de dinsdagen in even weken kun je van 10.00 tot 11.00 uur terecht in Wijkcentrum De Kleine Rietlander in Waterland. Maak een afspraak via 0181-616622 zodat er genoeg tijd is om je vraag te behandelen.

Deel deze pagina: