Live Live

Uitreiking 40e Erepenning Gemeente Brielle

Gepubliceerd: Woensdag 08 januari 2020 14:35

Uitreiking 40e Erepenning Gemeente Brielle

De Erepenning is uitgereikt door Burgemeester Rensen tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst in de Catharijnekerk afgelopen maandag 6 januari.

Brielle - Het gemeentebestuur van Brielle kent volgens traditie de mogelijkheid om tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst als blijk van waardering en erkentelijkheid een Erepenning toe te kennen.

De gemeentelijke erepenning van de gemeente Brielle wordt al vanaf 1986 uitgereikt aan personen of groepen die zich op basis van vrijwilligheid zeer verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeente Brielle.

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dit jaar voor de 40e keer een Erepenning uit te reiken aan een persoon, daarin bevestigd door de gemeenteraad van Brielle. De erepenning is uitgereikt aan Liesbeth Klee – Kok. Zij heeft zich jarenlang ingezet voor de belangen en promotie van de Brielse middenstand en voor de stad als geheel. Bijna 20 jaar is zij bestuurslid en secretaris van de Brielse Belangenvereniging en een onvermoeibaar ambassadeur van de Brielse middenstand en van Brielle als aantrekkelijke toeristenstad.


Deel deze pagina: