Live Live

Uitstapje met appeltaart

Gepubliceerd: Donderdag 23 mei 2019 17:40

Uitstapje met appeltaart

In Spijkenisse is er in de maanden juni, juli en augustus geen Mantelzorgsalon. 

Spijkenisse - In de maand juni 2019 is er geen Mantelzorgsalon maar is er een uitstapje op 18 juni 2019 georganiseerd naar het Theehuys Polderzicht te Barendrecht. Hier krijgen de mantelzorgers een kopje koffie of thee met Dudok appeltaart en gaan ze een wandeling maken in deze prachtige omgeving nabij de Oude Maas.

Bij terugkomst wordt een heerlijke lunch aangeboden en volgt er nog een presentatie over thee en kunnen diverse soorten thee worden gekocht. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar dus als u interesse heeft en u bent mantelzorger kunt u zich nog aanmelden bij de Stichting Welzijn Ouderen op telefoonnummer 0181-695255.

Verder is de Mantelzorgsalon in de zomermaanden juli en augustus gesloten. De Mantelzorgsalon begint weer op 9 september 2019 en zal eenmalig op een andere locatie worden gehouden i.v.m. de workshop TaiChi voor mantelzorgers! Hiervoor wijken ze uit naar het Goudenregenplein 3 te Spijkenisse bij de SWO.

Het nieuwe programma voor het najaar wordt begin september weer bekend gemaakt en is ook te vinden op de website van de SWO, www.swospijkenisse.nl

De bijeenkomsten duren van 14.00 uur – 16.00. De toegang is gratis en u bent altijd van harte welkom.

Deel deze pagina: