Live Live

Uitvoering GV O.D.I. en jubilarissen gehuldigd

Gepubliceerd: Vrijdag 09 februari 2024 11:46

Uitvoering GV O.D.I. en jubilarissen gehuldigd

Tinte - De jubilarissen kregen na een praatje de KNGU speldjes opgespeld en een bos bloemen overhandigd.

In een uitverkochte Odiaan zijn vrijdag 2 en zaterdag 3 februari de eerste twee gymnastiek uitvoeringen gegeven. Het thema van dit jaar is “Het jaar rond”.

Vrijdag zijn na de openingsspeech de jubilarissen gehuldigd. Dit jaar waren dit Miranda Poldervaart die 25 jaar lid is van de KNGU, Japie Langendoen die 40 jaar lid is en Heleen Poli die 50 jaar lid is. Zij kregen na een praatje de KNGU speldje opgespeld en een bos bloemen overhandigd. Jubilaris Joke Zom die 40 jaar lid is van de KNGU kon deze avond niet aanwezig zijn.

Na de huldigingen was het tijd voor de gymnastiek uitvoering. Iedere groep had onder leiding van of Plona Nanuru of Daan Dijkstra of Anouk Vermeulen een act ingestudeerd wat met het thema te maken had. Ouder en kind 1 vierden hun verjaardag, Ouder en kind 2 speelden In de Winter, de Zumba groep vierde Carnaval, de kleuters Koningsdag, de jongens Zomervakantie, de meisjes de Olympische spelen, de Combi-fit Equinox, de Meisjes jeugd Halloween, Senior+ dames Oktoberfest, de Junioren kerst en de senioren oud en nieuw.

Na de gymnastiekpresentaties was er een verloting waarbij veel leuke prijzen te winnen vielen. Zij bedanken al hun sponsoren voor het schenken van leuke cadeaus!

Na de pauze heeft de O.D.I. toneelgroep op zaterdag het toneelstuk “De erfenis van tante Bella” opgevoerd. Nadat tante Bella is overleden proberen neef Berend en Albert haar beautysalon voort te zetten. Niet dat ze daar verstand van hebben, want ze komen uit de bouw. Maar dat is bijna hetzelfde toch… Het is een hilarisch stuk waar je flink bij kan lachen.

Iedere groep, zowel de gymnasten als de toneelgroep, heeft hard gewerkt om een zo`n goed mogelijk presentatie te geven. Het enthousiasme spatte van alle optredens af zodat het twee zeer geslaagde avonden zijn geweest.

Deze avonden konden niet georganiseerd worden zonder al die vrijwilligers die gezorgd hebben dat deze uitvoering kon plaatsvinden. Raymond Bezemer die het licht en geluid voor hen op een zeer professionele manier verzorgd heeft. De mannen die het podium en de tribune opgebouwd hebben, de sjouwers van alle materialen die op en van het podium moesten tussen de optredens door, het barpersoneel, de lotenverkopers enz, enz. Heel veel dank hiervoor!

Denkt u dit na het lezen van dit stuk ‘dit lijkt mij leuk om mee te maken’? Zaterdagavond 10 februari verzorgt O.D.I haar derde avond. Er zijn voor deze avond nog enkele kaartjes beschikbaar. Een kaartje voor het gymnastiekprogramma met toneel kost € 6.00. Een losse toneelkaart kost € 3.00. Opgeven voor deze avond kan bij Corine Langendoen 0181-418810 tot 20.30 uur. Een proefles volgen bij O.D.I. kan ook altijd. Voor informatie zie de website: www.odi-tinte.nl en Facebook: gymnastiekvereniging ODI

Deel deze pagina: