Live Live

Ultimate Ski & Wake Watersport Event

Gepubliceerd: Maandag 11 juni 2018 23:51

Ultimate Ski & Wake Watersport Event

Er zal op en rond het water veel spektakel te beleven zijn en er worden demonstraties gegeven door waterskiërs en wakeboarders. 

Brielle - Tijdens het Brielse Meer Spektakel zal op zowel zaterdag als zondag een groot gratis watersport evenement gehouden worden door Xtreme Waterfun, met natuurlijk alles wat met de watersport te maken heeft. Grote gerenommeerde watersportbedrijven zijn aanwezig die met informatie en verkoopstands en op het water hun watersportmaterialen en -artikelen tentoonstellen. Bovendien kunnen er producten getest en gekocht worden.

Bij Ultimate Ski & Wake moet je niet alleen denken aan de waterskiën en wakeboarden, maar er zijn ook watersportbedrijven die sloepen of andere watersportartikelen willen showen of laten testen. Voor elke watersporter is er iets te beleven; voor jong en oud en voor mensen die met een snelle motorboot varen of degene die juist met een klein plezierjacht varen.

Uiteraard zal er op het water veel spektakel te beleven zijn en worden er demonstraties gegeven door waterskiërs en wakeboarders. Voor 2018 zijn ook flyboarders aanwezig en is er de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief te waterskiën en wakeboarden achter diverse boten. Bovendien zullen er diverse funtubes liggen om heerlijk over het water te glijden. Dit alles gaat gebeuren op de event area bij Paviljoen Breezze, Veckhoekse Sluisweg 2 - 3237LW Vierpolders. Gratis toegang, met betaald parkeren van € 5 (gehele dag). Zie ook www.ultimateskiwake.nl

Voor waterskiën, wakeboarden, banaan varen, mono skiën, wakeskaten, kneeboarden, suppen en funbanden kunnen bezoekers ook terecht bij Waterski.nl en WSV Nautica. Ook voor lessen, bedrijfs/team-uitjes, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en familiefeesten. Kijk op www.waterski.nl en www.wsv-nautica.nl

Via Jachthaven Geijsman Watersport, Watersportcentrum Brielle en Verhuurcentrum Brielle is het mogelijk om bootjes, sloepen, motorboten, kano’s, fluisterboten, waterfietsen en nog veel meer te huren. Ervaar zelf het Brielse Meer op het water en geniet van al het moois dat deze plek in Brielle en Westvoorne te bieden heeft.

Deel deze pagina: