Live Live

V.V. Rockanje opent gerenoveerd complex aan de Drenkeling

Woensdag 04 oktober 2023 10:03

V.V. Rockanje opent gerenoveerd complex aan de Drenkeling

De openingshandeling werd verricht door wethouder Van Orselen van de gemeente Voorne aan Zee en voorzitter Eland van VV Rockanje.

Rockanje - VV Rockanje heeft het gerenoveerde complex aan de Drenkeling feestelijk geopend. De kleedkamers zijn volledig gerenoveerd en hebben nieuwe douches, nieuwe verlichting, een nieuwe vloer en een nieuw plafond. Ook in de kantine is er veel veranderd. Er is nieuwe verlichting, een nieuw plafond, een nieuwe keuken en een nieuwe beeld- en geluidsinstallatie.

Daarnaast is de lift weer toekomstbestendig gemaakt en is er een buitenbar gerealiseerd. In de toekomst komen er nog zonnepanelen op het dak en LED-veldverlichting om de energiekosten te verlagen. Ook wordt er een terrasoverkapping geplaatst zodat ook op regenachtige dagen zonder nat te worden van het voetbal genoten kan worden.

De openingshandeling werd verricht door wethouder Van Orselen van de gemeente Voorne aan Zee en voorzitter Eland van VV Rockanje. Na de opening was er een feestelijk programma met onder andere een optreden van DJ Renzo Keijzer.

Deel deze pagina: