Live Live

Van der Ent Top Movers steunt Voedselbank

Gepubliceerd: Zaterdag 27 april 2019 14:47

Van der Ent Top Movers steunt Voedselbank

De Voedselbank is blij dat Van der Ent Top Movers door gaat met hun sponsoring en hoopt dat andere bedrijven hun voorbeeld volgen!

Spijkenisse - Op donderdag 25 april jl. had een delegatie van het bestuur van de Voedselbank Spijkenisse en omstreken een fijn gesprek met Daan van der Ent, directeur van Van der Ent Top Movers. De ondersteuning in 2018 werd geƫvalueerd en was tot grote tevredenheid verlopen. Ook in 2019 blijft Van der Ent Top Movers sponsor van de Voedselbank Spijkenisse e.o.

De Voedselbank mag weer een jaar lang de koel/vrieswagen op het afgesloten terrein van Van der Ent parkeren, waarmee parkeerkosten worden voorkomen. Ook neemt Van der Ent weer een belangrijk deel van de brandstofkosten van de vrachtwagen voor zijn rekening. Daarnaast werden een gebruikte pompwagen en een steekwagen ter beschikking gesteld. Bij vertrek mocht de delegatie bovendien nog twee dozen printerpapier en twee rollen sealfolie meenemen.

De Voedselbank dankt Van der Ent Top Movers voor hun doorgaande sponsoring en hoopt dat ook andere bedrijven, instellingen en particuliere initiatieven aan gaan haken met sponsoring in geld of natura.

Kijk voor meer info op http://voedselbankspijkenisse.nl/ en op https://www.facebook.com/VoedselbankSpijkenisse/.

Deel deze pagina: