Live Live

Van droom naar doel

Gepubliceerd: Donderdag 21 maart 2019 22:12

Van droom naar doel

Bibliotheek de Boekenberg is dé plek waar je terecht kunt om te ontdekken, ontmoeten, ontspannen en jezelf te ontwikkelen.

Spijkenisse - Loop je al langere tijd rond met een goed idee of een droom voor de toekomst en wil je onderzoeken of het haalbaar is? Doe dan mee met de gratis workshop ‘Van droom naar doel’ (15+) op woensdag 3 april om 18.30 uur in Bibliotheek de Boekenberg.

Misschien wil je wel de muziekscene in of als chef-kok aan de slag, misschien wel advocaat of journalist worden. Wellicht ben jij de nieuwe festival- en evenementenorganisator! Tijdens deze workshop leer je met behulp van een aantal simpele stappen welke wegen je hiervoor kunt bewandelen. Want hoe bouw je eigenlijk een goed netwerk op, kom je aan relevante werkervaring en hoe deel je je agenda goed in? Zomaar wat vragen waarop je antwoord krijgt. De workshop is leuk voor bezoekers vanaf 15 jaar.

Het is gratis, wel aanmelden. Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de klantenservice in de bibliotheek of via www.deboekenberg.nl, tenzij anders vermeld.

Deel deze pagina: