Live Live

Van Neeltje winnaar Ondernemersprijs Brielle 2018

Gepubliceerd: Donderdag 10 januari 2019 13:04

Van Neeltje winnaar Ondernemersprijs Brielle 2018

Hiermee is Rene Pronk Van Neeltje de tweede ondernemer die de prijs in ontvangst mag nemen.

Brielle - De winnaar van de Ondernemersprijs Brielle 2018 is Van Neeltje, Rene Pronk. Hij kreeg woensdag 9 januari de prijs uit handen van wethouder Schoon, voorzitter van de jury van de Ondernemersprijs Brielle tijdens de nieuwjaarsreceptie in de St. Catharijnekerk.


Daarmee is Rene Pronk Van Neeltje de tweede ondernemer die de prijs in ontvangst mag nemen. Zowel de jury als het publiek hebben gekozen voor Van Neeltje. De andere genomineerden waren Silvia Gottschal (GluutlooZ & Zo), Faas en Anja van der Wagt (Alpaca World Brielle).

De Ondernemersprijs Brielle is voor een gedreven ondernemer, die kwalitatief ondernemerschap toont, kansen ziet en benut, innovatief is, een positieve bijdrage levert en gemeente Brielle op de kaart zet. De Brielse Belangenvereniging, de Ondernemersvereniging Brielle business to business en gemeente Brielle hebben de handen ineen geslagen om ondernemers die een positieve bijdrage aan de Brielse gemeenschap, het bedrijfsleven en het imago van Brielle leveren, hiervoor te belonen.

Dit jaar is de prijs voor de tweede keer uitgereikt. De betrokken partijen zijn van mening dat de prijs een mooie traditie moet worden.

Voor meer informatie over de prijs www.brielle.nl/ondernemersprijs

Foto: Gemeente Brielle

Deel deze pagina: