Live Live

Varen in de kerstvakantie in een winterlandschap

Gepubliceerd: Woensdag 25 december 2019 13:18

Varen in de kerstvakantie in een winterlandschap

Het is niet koud of nat, de nieuwe fluisterboot De Bernisse is geheel overdekt en heeft verwarming zodat het lekker warm is.

Zuidland - Het is kerstvakantie en vaak is dat een tijd dat er voor kinderen weinig te doen is en zij zich dan stierlijk vervelen. Maar dit jaar hoeft dat niet! Kom gezellig met het hele gezin varen op de Bernisse, de splinternieuwe fluisterboot.

En nee, dat is niet koud of nat, deze boot is geheel overdekt en heeft verwarming zodat het lekker warm is. De boot wordt gevaren door een ervaren schipper en er is een gids aan boord die een leuk en interessant verhaal vertelt over de route waarlangs gevaren wordt.

Om de dure kerstdagen wat voordeliger te maken varen kinderen tot 12 jaar gratis mee in gezelschap van volwassenen. En om het nog leuker te maken krijgen de kids na de vaartocht allemaal gratis een leuk presentje! Dus kom allemaal en neem vader en moeder, opa en oma, oom en tante, neven en nichten mee en maak er een leuke familiedag van. Ga bijvoorbeeld na afloop van de rondvaart een lekkere pannenkoek eten bij de Pannekoekenbakker, er is een leuke speeltuin en je kan daar nog schaatsen ook!

Ze varen tussen Kerstmis en Oud en Nieuw op 27, 28, 29 en 30 december om 14.00 uur. De afvaart van de fluisterboot is vanaf de kade van de Krekenhoekhaven achter de Slandsehoeve, Parkeerterrein Krekenhoek aan de Oude Veerdam 12a te Zuidland.

Tickets zijn uitsluitend te verkrijgen via de website van de fluisterboot https://rondvaart.info/index.php/tabel-2.

Ze zien iedereen graag in de kerstvakantie op de Bernisse!

Deel deze pagina: