Live Live

Veel animo voor woonscan gemeente Nissewaard

Gepubliceerd: Dinsdag 05 november 2019 12:01

Veel animo voor woonscan gemeente Nissewaard

Door online enkele vragen over hun woonsituatie te beantwoorden, krijgen inwoners direct een woonadvies van woonverbeteringen.

Nissewaard - Er blijkt veel interesse in het Collectief Woongemak van de gemeente Nissewaard. Al bijna 800 inwoners deden de woonscan om te ontdekken of zij met veelvoorkomende verbeteringen het woongemak in de woning kunnen vergroten. Geïnteresseerden kunnen nog tot en met eind november gratis de woonscan doen op www.nissewaard.nl/woongemak. Voor de verbeteringen ontvangt iedereen ook vrijblijvend een aanbod via het Collectief Woongemak.

Begin oktober ging het Collectief Woongemak van start om inwoners met een frisse blik te laten kijken naar hun woning. Door online enkele vragen over hun woonsituatie te beantwoorden krijgen inwoners direct een woonadvies van woonverbeteringen op het gebied van slimme elektronica, goede grip en modern sanitair te zien. Bij interesse kunnen ze direct in contact komen met een erkend installateur en vrijblijvend een inventarisatie krijgen.

Inloopmiddag Collectief Woongemak: woensdag 13 november

Op woensdag 13 november organiseert de gemeente een inloopmiddag in de burgerzaal van het stadhuis in Spijkenisse. Tijdens deze middag zullen enkele voorbeelden van de aangeboden woonverbeteringen te zien zijn en is er de mogelijkheid om de installateur te ontmoeten. Er zal gelegenheid zijn om met de installateur in gesprek te gaan en al uw vragen te stellen. U bent van harte welkom om tussen 16.00 uur en 19.00 uur langs te komen in het stadhuis.

Geïnteresseerd?
Bent u benieuwd welke woonverbeteringen voor u interessant zijn? Doe dan de woonscan op www.nissewaard.nl/woongemak.

Deel deze pagina: