Live Live

Verkoop kookboek loopt gestaag door

Gepubliceerd: Maandag 05 december 2022 20:31

Verkoop kookboek loopt gestaag door

Zeker nu behalve de energieprijzen ook de inkoopprijzen flink gestegen zijn is het belangrijk om de lokale ondernemers te blijven helpen.

Voorne aan Zee - Het kookboek ´In de keuken van Voorne aan Zee´ wat in september uitkwam als steun-de-horeca actie voor de lokale horeca is nog steeds verkrijgbaar!


Wat betreft Sanne Elenbaas, samensteller van het boek, hét cadeau voor in de zak of onder de boom! ´Een zinnig cadeau, een cadeau wat verbindt en een cadeau wat voor iedereen geschikt is; hou je van koken, dan maak je de recepten. Hou je van inspiratie opdoen in de omgeving? Dan volg je de tips van de restaurants waar je leuke uitstapjes maakt en hou je gewoon van prachtige foto´s van Voorne aan Zee? Ook dan zit je met dit boek goed!´

De winst op de boeken is voor de restaurants die opgenomen staan in het boek en dat zijn de 40 leukste en meest verrassende locaties in Voorne aan Zee.

Zeker nu behalve de energieprijzen ook de inkoopprijzen flink gestegen zijn is het belangrijk om de lokale ondernemers te blijven helpen. Ook moet in sommige gevallen de coronasteun terugbetaald gaan worden.

Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandels en een groot deel van de deelnemende restaurants. Deze zijn vindbaar op www.volgeboekt.com

Deel deze pagina: