Live Live

Veteranendag Westvoorne afgelast

Gepubliceerd: Woensdag 24 juni 2020 18:43

Veteranendag Westvoorne afgelast

Als persoonlijke blijk van waardering zullen de collegeleden van Westvoorne in de week van 22 juni een witte anjer dragen.

Westvoorne - Door de maatregelen rondom het coronavirus kan de jaarlijkse veteranenbijeenkomst met de Westvoornse veteranen helaas niet doorgaan. Tijdens deze middag staat een blijk van waardering en erkenning voor de veteranen, en in het bijzonder de veteranen die in Westvoorne wonen, centraal.

Als persoonlijke blijk van waardering zullen de collegeleden van Westvoorne in de week van 22 juni een witte anjer dragen. Wilt u ook uw erkenning en waardering tonen voor onze veteranen en een witte anjer opspelden? Er ligt een witte anjer voor u klaar bij de ingang van het gemeentehuis. Ook de fysieke onderdelen van de Nationale Veteranendag 2020 op 27 juni zijn afgelast. Wel is er een programma dat live uitgezonden wordt door de NOS en te volgen is op de website van de Nederlandse Veteranendag. Bij het gemeentehuis zal de vlag van de Nederlandse Veteranendag op deze dag wapperen.

De Westvoornse veteranen hebben enige tijd terug een brief van de burgemeester ontvangen over het niet doorgaan van de bijeenkomst. Bent u veteraan, maar heeft u deze brief niet ontvangen? Neemt u dan contact op met Marianne de Groot door een mail te sturen naar ma.degroot@westvoorne.nl of te bellen naar (0181) 40 80 75.

Deel deze pagina: