Live Live

VIDEO: Nieuwe editie 48-uurs Theaterfestival

Maandag 31 juli 2023 11:09

VIDEO: Nieuwe editie 48-uurs Theaterfestival

ZoBlits organiseert van vrijdag 15 september tot en met zondag 17 september weer een nieuwe editie van het 48-uurs theaterfestival.

Spijkenisse - Bij dit unieke concept maken deelnemers onder tijdsdruk van 48 uur een gehele theatervoorstelling voor publiek. "Een echte uitdaging voor acteurs, actrices, theaterdieren, schrijvers en makers", zo schrijft ZoBlits op hun website. Bij het maken van een theaterstuk krijgen de makers een aantal opdrachten mee en wordt ook voor een repetitieruimte gezorgd als zij dit willen.

Zaterdag 16 september krijgen de deelnemers coaching van een professional op dit gebied van het Centrum voor de Kunsten in Spijkenisse. Zondag 17 september staat in het teken van het opvoeren van het zelfgemaakte theaterstuk. De voorstelling zal plaatsvinden in Theater de Stoep in Spijkenisse.

De voorstelling en het script worden door een vakjury beoordeeld en ook het publiek mag beoordelen wie de publieksprijs van dit jaar wint. Per team kost het 30 euro om mee te doen aan het 48-uurs theaterfestival en hier krijgt ieder team 6 vrijkaartjes voor support tijdens de voorstelling. Heb jij interesse om dit jaar mee te doen aan het 48-uurs theaterfestival van ZoBlits? Meld je dan voor 31 juli aan via www.zoblits.nl.

Deel deze pagina: