Live Live

VIDEO: Spoken Word tijdens evenement voor goede doel

Dinsdag 25 juli 2023 12:17

VIDEO: Spoken Word tijdens evenement voor goede doel

Stadsdichter Natasja Bodde van de gemeente Nissewaard is helemaal weg van olifant Joep.

Spijkenisse - Vrijdag 6 juli trad de stadsdichteres van Nissewaard op voor een aandachtig luisterend publiek van dames die zich even daarvoor helemaal leeg hadden getennist voor het goede doel. Na optredens in de Boekenberg, 4 mei herdenking en literaircafé RAR bracht de jonge inwoonster van Spijkenisse drie, speciaal voor deze gelegenheid geschreven gedichten ten gehore.

Op de wijze van 'spoken word' bracht ze een ode aan de organisatie, deelneemsters en de stichting Villa Joep die zich al decennialang inzet voor onderzoek naar Neuroblastoom. De aan deze gevreesde kinderkanker overleden 11- jarige Joep is de naamgever van deze stichting.

Dankzij gulle giften van lokale sponsors, winkeliers en inleg van de deelnemers aan het 8e Dames Dubbel Goede Doelen Toernooi op de banen van LTV de Hartel in Spijkenisse, werd ruim 5.600 euro bijeen gebracht voor onderzoek naar Neuroblastoom. In deze film van Roel van Deursen voor Botlek TV/LINQ Media praat Joop van der Hor met de jonge bewogen en betrokken stadsdichter en horen we delen van haar indrukwekkende optreden.

Deel deze pagina: