Live Live

Vier Koninklijke onderscheidingen uitgereikt

Gepubliceerd: Zaterdag 13 november 2021 17:44

Vier Koninklijke onderscheidingen uitgereikt

Alle vier de heren maken of maakten onderdeel uit van het bestuur van S.V. Simonshaven. 

Simonshaven - Vrijdagavond om 20.00 uur reikte burgemeester Foort van Oosten samen met wethouder Martijn Hamerslag vier Koninklijke Onderscheidingen uit bij voetbalvereniging S.V. Simonshaven. Deze avond werd ook het 50- jarig bestaan van de vereniging gevierd.

De vier personen die een onderscheiding ontvingen en benoemd werden tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau zijn:

Michiel Johan Lodewijk Belder
De heer Belder was tot 2006 trainer en leider van verschillende teams van voetbalvereniging S.V. Simonshaven en is vanaf 2006 bestuurslid bij de vereniging.

Johannes Mathijs van Dongen
De heer van Dongen was van 2001 tot 2020 bestuurslid van voetbalvereniging S.V. Vanaf 2020 is hij breed inzetbaar als vrijwilliger bij de vereniging.

Johannes Gerrit Huizenga
De heer Huizinga is vanaf 2001 bestuurslid bij voetbalvereniging S.V. Simonshaven.

Michel Smits
De heer Smits is vanaf 2004 penningmeester van voetbalvereniging S.V. Simonshaven. Hij heeft ook meerdere malen voor de sponsoring van de sportkleding gezorgd.

Alle vier de heren maken of maakten onderdeel uit van het bestuur dat vanaf 2001 met veel energie de club verder heeft opgebouwd. Zij zijn medeverantwoordelijk voor de goed draaiende vereniging, waarbinnen alles goed geregeld is: voor de voetballers, de financiƫn, subsidies, communicatie richting de leden, de velden, de kantine, het onderhoud, evenementen en sociale contacten. Zij hebben ervoor gezorgd dat de club groeide in de mooie jaren en overeind bleef in de moeilijke jaren. Zonder hen inzet had de vereniging hoogstwaarschijnlijk zijn 50e levensjaar niet gezien. En mede door hen heerst er een warme sfeer binnen de vereniging. Gezien hun bijzondere verdiensten gedurende een groot aantal jaren en de uitstraling daarvan binnen de gemeente Nissewaard hebben zij de Koninklijke onderscheiding verdiend.

Deel deze pagina: