Live Live

Vijf aanhoudingen in onderzoek drugshandel

Gepubliceerd: Vrijdag 19 juli 2019 16:18

Vijf aanhoudingen in onderzoek drugshandel

Aanleiding voor het onderzoek waren verschillende MMA-meldingen en klachten vanuit de wijk Atalanta in Hellevoetsluis. 

Hellevoetsluis - De politie heeft in een onderzoek naar de handel in verdovende middelen aan de Atalanta in Hellevoetsluis vijf personen aangehouden. Bij de doorzoeking van twee woningen werden onder meer harddrugs en honderden euro’s contact geld aangetroffen. De politie hoopt met de aanhoudingen een eind te hebben gemaakt aan de overlast die bewoners ondervonden.

Aanleiding voor het onderzoek waren namelijk verschillende MMA-meldingen en klachten vanuit de wijk over mogelijke drugshandel aan de Atalanta in Hellevoetsluis. Verschillende agenten vatten post aan de bewuste straat en merkten direct verdachte activiteiten op rond twee panden. Nader onderzoek naar die activiteiten resulteerde in de aanhouding van twee mannen (53 en 37) en twee vrouwen (39 en 33) voor het overtreden van de Opiumwet. De vijfde verdachte, de 30 jarige bewoner van een van de panden, werd aangehouden voor het dealen van drugs. In zijn woning vonden agenten harddrugs en honderden euro’s contact geld. Dat, en de auto van de verdachte, werden in beslag genomen.

Melden
Bent u getuige van een verdachte situatie? Ziet u verdacht gedrag of een strafbaar feit gebeuren? Is er direct hulp nodig? Meld het de politie. De politie beoordeelt wat de mogelijkheden zijn om actie te ondernemen.

Deel deze pagina: