Live Live

Visserijmuseum Zwartewaal zoekt vrijwilligers

Gepubliceerd: Zondag 09 juni 2019 13:32

Visserijmuseum Zwartewaal zoekt vrijwilligers

Zonder gastvrouwen en gastheren kan het museum in Zwartewaal niet open voor het publiek.

Zwartewaal - Historisch Museum Den Briel is sinds het najaar van 2018 bezig met de voorbereidende werkzaamheden voor de herinrichting van het voormalige nettenpakhuis/zeilmakerij tot Visserijmuseum Zwartewaal. Het Visserijmuseum zal 6 juli 2019 officieel worden geopend. De beoogde openstelling voor het publiek is van vrijdag t/m zondag van 12 tot 16 uur.

Een wervingsactie voor vrijwilligers in december 2018 heeft wel geleid tot vrijwillig collectieregistratoren voor het Visserijmuseum, maar nog niet tot vrijwilligers die de openstelling van het kleine museum willen verzorgen en er de bezoekers willen ontvangen. Zonder gastvrouwen en gastheren kan het museum niet open voor het publiek.


Wie interesse heeft om bij toerbeurt en volgens een rooster de openstelling van het Visserijmuseum en de ontvangst van bezoekers te willen verzorgen, kan reageren per mail: info@historischmuseumdenbriel.nl. Vervolgens wordt vanuit het museum met de kandidaat contact opgenomen.

Adres Visserijmuseum: Bernissedijk 24, 3238 BM Zwartewaal
Algemene informatie: 0181-475475; www.historischmuseumdenbriel.nl Facebook https://www.facebook.com/pages/De-Tachtigjarige-Oorlog-Historisch-Museum-Den-Briel/118270701695580
Twitter: @MuseumDenBriel
Instagram: @museumdenbriel

Deel deze pagina: