Live Live

Vlooienmarkt

Gepubliceerd: Zondag 27 januari 2019 18:24

Vlooienmarkt

Voor deze vlooienmarkt kunnen alleen particuliere standhouders geplaatst worden die hun overtollige goederen willen verko­pen.

Hellevoetsluis - Op zaterdag 2 februari wordt er in het sportcentrum De Een­draght aan de Sportlaan in Hellvoetsluis wederom de Hellevoetse vlooien­markt gehou­den. Kom eens rondneuzen tussen al het moois dat aangeboden wordt.

Dat deze vlooienmarkt in een behoefte voorziet blijkt elke keer weer uit de overweldigende belangstelling die bestaat, zowel bij de bezoekers als bij de deelnemers. Vele tientallen standhouders zien telkens weer hun overtollige goederen van eigenaar veranderen.

De vlooienmarkt, al jaren enorm populair, is geen markt zoals eenieder welhaast kent, maar een markt waar particulieren hun overtollige spulletjes aan de man kunnen brengen. Ook vereni­gingen maken veelvuldig gebruik van dit soort markten om b.v. restanten van hun eigen rommelmarkten, fancy fairs etc te slijten. Particulieren die vanuit hun hobby dingen vervaardi­gen of b.v. een verzameling op willen ruimen, kunnen ook inschrij­ven voor een plaats op de vlooienmarkt.

Voor de vlooienmarkt kunnen alleen particuliere standhouders geplaatst worden die hun overtollige goederen willen verko­pen. Er mogen bedrijfsmatig geen goederen worden verkocht.

De vlooienmarkt in Hellevoetsluis is voor het publiek geopend van 9.00 tot ± 14.00 uur en de toegangsprijs bedraagt € 2,50 per persoon.

Voor meer informatie kan men bellen met Kwekel Evenementen, tel 0181 – 313742 of www.vlooienmarkt-hellevoetsluis.nl

De volgende vlooienmarkt -eveneens in het sportcentrum De Eendraght- wordt gehouden op zaterdag 2 maart 2019.

Deel deze pagina: