Live Live

Voedselbank scoort 95 punten bij jaarlijkse HACCP

Gepubliceerd: Zaterdag 04 maart 2023 11:46

Voedselbank scoort 95 punten bij jaarlijkse HACCP

De cliƫnten kunnen er dus zeker van zijn dat de voedselpakketten die zij krijgen met de grootste zorg voor de voedselveiligheid zijn samengesteld.

Spijkenisse - Op 23 januari jl. was er weer een jaarlijkse, onaangekondigde HACCP controle door de Houwers groep bij de Voedselbank Spijkenisse. Deze controle is verplicht voor alle bedrijven en organisaties die voedsel vervoeren, verwerken en opslaan, dus ook voor alle Voedselbanken.

Er wordt gecontroleerd of er netjes en schoon gewerkt wordt, of de vriezer, koelingen en ruimten schoon zijn, of de temperatuurcontroles worden uitgevoerd op de voedingsmiddelen enz. Ook wordt gekeken of de houdbaarheidsdatum van de voedselproducten niet is overschreden.

Dit jaar behaalde de Voedselbank Spijkenisse e.o. de hoge score van 95 punten en daarmee mogen ze weer heel tevreden zijn. Enkele kleine verbeterpunten zijn direct ter hand genomen. Dit is een mooi resultaat voor de Voedselbank, waar wekelijks grote hoeveelheden voedselproducten worden vervoerd, verwerkt en opgeslagen.

Het bestuur van de Voedselbank is alle vrijwilligers die hier wekelijks voor zorgen enorm dankbaar. Zie verder www.voedselbankspijkenisse.nl

Deel deze pagina: