Live Live

Voedselbank Spijkenisse zoekt voedselverwerver

Gepubliceerd: Zaterdag 02 maart 2019 12:14

Voedselbank Spijkenisse zoekt voedselverwerver

De Voedselbank zoekt een man/vrouw die bekend is met het bezoeken van bedrijven.

Spijkenisse - De Voedselbank Spijkenisse e.o. is op korte termijn op zoek naar iemand die voor hen de voedselverwerving op zich wil nemen.

Om elke week weer een gevarieerd aanbod van goederen voor de voedselpakketten te hebben, is het dringend nodig dat de Voedselbank haar leveranciersbestand uitbreidt. Met name groente, fruit en zuivel zijn belangrijke onderdelen voor deze voedselpakketten.

De goederen zijn onderdeel van de zogenaamde “Schijf van vijf“. Hierin zitten de belangrijkste basisproducten voor levensonderhoud. Met name de aanvoer van groente, fruit en zuivel wil nog wel eens achterblijven. Ook de aanvoer van andere goederen, zoals verzorgingsartikelen en wasmiddelen zijn belangrijke toevoegingen voor de pakketten.

De Voedselbank zoekt een man/vrouw die bekend is met het bezoeken van bedrijven. Denk hierbij aan een (oud)vertegenwoordiger, die gewend is om deze gesprekken te voeren. Uiteraard zijn ook gepensioneerden meer dan welkom om te reageren. Er wordt gezocht naar enthousiaste mensen met een vlotte babbel, die graag contacten leggen. De werktijden zijn in overleg.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de coördinator van de Voedselbank via 06 18140349 ofvbspijkenisse@hotmail.com. Meer weten over de voedselbank? Zie http://voedselbankspijkenisse.nl/

Deel deze pagina: