Live Live

Voedselbank zoekt bijrijder vrachtwagen

Gepubliceerd: Zaterdag 04 mei 2019 22:56

Voedselbank zoekt bijrijder vrachtwagen

Op de rijdagen gaat de bijrijder met de vrachtwagen mee langs bedrijven om pallets met goederen op te halen.

Spijkenisse - Voedselbank Spijkenisse zoekt op hele korte termijn een bijrijder voor de vrachtwagen. Kandidaten hoeven hiervoor niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De rijdagen zijn hoofdzakelijk woensdag en donderdag. Sporadisch kan er ook op maandag en vrijdag gereden worden. Dit gebeurt altijd in overleg.

Op de rijdagen gaat de bijrijder met de vrachtwagen mee langs bedrijven om pallets met goederen op te halen. De werkzaamheden zijn dan ook het in- en uitrijden van pallets op de laadklep van de vrachtwagen. Het laden en lossen gebeurt met een heftruck. Kandidaten dienen dus wel met een elektrische palletwagen overweg te kunnen. Instructie wordt uiteraard, indien nodig, gegeven.

De Voedselbank werkt uitsluitend met onbetaalde vrijwilligers. Zij zoeken mensen die gemotiveerd zijn die zich in willen zetten voor de medemens die een steuntje in de rug nodig hebben. Voor info en contact kan contact worden opgenomen met de Algemeen Coördinator van de Voedselbank Spijkenisse e.o. via 0618140349 ofvbspijkenisse@hotmail.com. Kijk ook op http://voedselbankspijkenisse.nl/category/actueel/

Deel deze pagina: