Live Live

Voetballers St. Leonardusschool naar KNVB finale!

Gepubliceerd: Woensdag 12 juni 2019 01:01

Voetballers St. Leonardusschool naar KNVB finale!

Ieder voorjaar organiseert de KNVB schoolvoetbaltoernooien in de regio, en ook dit jaar deden daar diverse teams van de St. Leonardusschool aan mee.

Brielle - Het voetbalteam met jongens uit de groepen 5 en 6 heeft zich geplaatst voor de finale van het KNVB schoolvoetbal in Zeist! Deze finale wordt gespeeld tegen de beste schoolvoetbalteams uit heel Nederland.

Ieder voorjaar organiseert de KNVB schoolvoetbaltoernooien in de regio, en ook dit jaar deden daar diverse teams van de St. Leonardusschool aan mee. Het team bestaande uit jongens van groep 5 en 6 werd, na het spelen van 2 toernooien in de regio, kampioen van Voorne-Putten. In deze toernooien werd met dikke cijfers gewonnen, op zich al een ontzettende goede prestatie! Daarna volgde de halve finale in Lisserbroek op woensdag 5 juni jl.. Er werd tegen een aantal sterke, gelijkwaardige teams gespeeld en het was spannend tot op de laatste minuut. Natuurlijk speelden de jongens de sterren van de hemel, en dat wierp zijn vruchten af: het team van de St. Leonardusschool werd ook hier weer 1e, en mocht door naar de landelijke KNVB finale!

De spelers gaan, inclusief een aantal klasgenoten en ouders, met een bus naar de KNVB campus in Zeist, waar gespeeld zal gaan worden tegen de beste schoolteams uit heel Nederland. Het jongensteam bestaat uit zeer getalenteerde en enthousiaste voetballers, waarvan er een aantal spelen in selectieteams bij VV Brielle. Natuurlijk is de St. Leonardusschool erg trots, dat zij in de finale staan en ook daar zullen laten zien waar zij heel goed in zijn: voetballen!

Deel deze pagina: