Live Live

VOOR Nissewaard staat stil bij Wereld Alzheimer Dag

Gepubliceerd: Dinsdag 27 september 2022 17:22

VOOR Nissewaard staat stil bij Wereld Alzheimer Dag

Medewerkers van Argos Zorggroep “De Es” werden verrast met een paar lekkere taarten en koeken voor bij de koffie.

Nissewaard - Afgelopen woensdag was het Wereld Alzheimer Dag. Lokale politieke partij VOOR Nissewaard greep de gelegenheid aan om stil te staan bij deze vreselijke ziekte, die steeds meer mensen en ook jongere mensen treft.

“Helaas kennen wij als fractie van VOOR Nissewaard, in onze directe omgeving ook mensen die lijden aan de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Zo zien wij van dichtbij de gevolgen voor de patiënten, maar vooral ook voor de naaste familie”, vertelt Remon van Bree, raadslid van VOOR.

“Gelukkig hebben wij binnen de gemeente Nissewaard een paar prachtige zorginstellingen waar met hart en ziel gezorgd wordt voor onze dementerende inwoners. Des te meer een reden om de patiënten en medewerkers een hart onder de riem te steken”, vervolgt hij.

Remon ging namens de fractie langs bij één van de zorginstellingen. Medewerkers van Argos Zorggroep “De Es” werden verrast met een paar lekkere taarten en koeken voor bij de koffie. Deze werden met veel enthousiasme ontvangen.

Voor meer informatie over Alzheimer kijk op www.alzheimer-nederland.nl

Deel deze pagina: