Live Live

VOORbeeld uitgereikt aan Frans Wildebeest

Gepubliceerd: Maandag 18 september 2023 09:12

VOORbeeld uitgereikt aan Frans Wildebeest

Samen met een mooi team vrijwilligers organiseert hij diverse activiteiten voor de wijkbewoners in Groenewoud in Spijkenisse. 

Spijkenisse - Vorige week reikte VOOR Nissewaard haar VOORbeeld uit aan Frans Wildenbeest. Frans is bestuurslid bij Wijkcentrum Groenewoud en in deze functie zes dagen per week in het wijkcentrum aanwezig.

Samen met een mooi team vrijwilligers organiseert hij diverse activiteiten voor de wijkbewoners. Van knutselen tot biljarten en van bingo tot darten. Daarnaast wordt er eens per twee weken voor ruim 50 gasten gekookt en samen gegeten en wandelt hij elke week met een groep mensen door Nissewaard. Frans is enorm betrokken bij de wijk (eigenlijk bij de hele gemeente) en organiseert regelmatig koffie ochtenden om met elkaar in gesprek te gaan over onderwerpen als (verkeers)veiligheid en afval.

Maar hier houdt het vrijwilligerswerk van Frans niet op. Hij zet zich al jaren in als ambassadeur voor Kika en neemt deel aan de Roparun. Hij zet zich vrijwillig in voor de Spark Marathon en is fietser tijdens de jaarlijkse SK8telite. Maar bovenal is Frans een echte verbinder die het samenwerken hoog in het vaandel heeft staan.

Kortom, Frans is met recht een VOORbeeld VOOR Nissewaard!

Deel deze pagina: