Live Live

VOORbeeld uitgereikt aan Henny Houps

Gepubliceerd: Donderdag 02 maart 2023 11:42

VOORbeeld uitgereikt aan Henny Houps

Het VOORbeeld wordt altijd uitgereikt aan een inwoner of organisatie die zich vrijwillig inzet voor een nog mooier en beter Nissewaard. 

Nissewaard - Deze week reikte VOOR Nissewaard het eerste VOORbeeld van 2023 uit aan Henny Houps. Henny is naast haar werk als fractievoorzitter van Belang van Nissewaard de drijvende kracht achter de “Stichting samen voor elkaar Nissewaard” en de Facebookgroep “Weggeefhoek samen voor elkaar Spijkenisse/VP/ HW e.o”.

Samen met een enthousiast team vrijwilligers zet zij zich onvoorwaardelijk en met heel veel passie in tegen de armoede en eenzaamheid in de Gemeente Nissewaard. Zeven dagen per week en 24 uur per dag staat zij klaar om hulp te bieden aan iedereen die haar hulp nodig heeft. Of het nu om luiers, boodschappen, meubels of gewoon een gezellig praatje met een kopje koffie gaat, Henny - en haar team - staan voor iedereen klaar. Dat is echt "Samen voor elkaar"!

Het is daarom niet meer dan logisch dat zij het VOORbeeld van VOOR Nissewaard verdient.

Het VOORbeeld wordt uitgereikt aan een inwoner of organisatie die zich vrijwillig inzet voor een nog mooier en beter Nissewaard en hiermee een voorbeeld is voor ons allemaal.

Deel deze pagina: