Live Live

VOORbeeld voor Generatie Moestuin Noord

Gepubliceerd: Maandag 10 januari 2022 17:05

VOORbeeld voor Generatie Moestuin Noord

VOOR Nissewaard reikt eens per maand een VOORbeeld uit aan een inwoner die zich op een bijzondere wijze inzet voor Nissewaard. 

Nissewaard - Vorige week heeft VOOR Nissewaard haar VOORbeeld niet aan één, maar aan maar liefst zes bijzondere Nissewaarders uitgereikt. Het VOORbeeld ging ditmaal naar de vrijwilligers Henk, Anja, Jan, Hetty, Jolanda en Marcel van de Generatie Moestuin Noord in Spijkenisse Noord.

Het beeld werd enthousiast ontvangen door de zes drijvende krachten achter dit geweldige wijkinitiatief en krijgt een mooi plekje in de tuin. Naast dat zij een prachtige (moes)tuin voor de wijk hebben gerealiseerd - die zij gezamenlijk met de buurt onderhouden - organiseren zij het hele jaar door leuke evenementen voor de inwoners zoals burendag, Halloween, NL Doet en "stekjes ruildagen".

Daarnaast verlenen zij diverse hand en span diensten voor de vaak oudere buurtbewoners waardoor er een enorme betrokkenheid in- en met de wijk is. Kortom; genoeg redenen om deze fijne, initiatiefrijke maar vooral betrokken club vrijwilligers te bedanken met een VOOR Nissewaard VOORbeeld.

VOOR Nissewaard reikt eens per maand een VOORbeeld uit aan een inwoner die zich op een bijzondere wijze inzet voor een nog mooier en/of beter Nissewaard.

Deel deze pagina: