Live Live

Voorbereidingen Padel- en Jeu de Boulesbanen

Gepubliceerd: Donderdag 01 september 2022 22:56

Voorbereidingen Padel- en Jeu de Boulesbanen

Het nu al prachtige park in de duinen wordt dus nog completer met de Padel- en Jeu de Boulesbanen.

Rockanje - Na het gezellige Badgastentoernooi op het tennispark in Rockanje is gestart met de voorbereidingen voor de aanleg van de Padel- en Jeu de Boulesbanen. Het doel is om 1 november klaar te zijn.

Vrijwilligers hebben de hekken rondom de tennisbanen F en G in de duinen verwijderd en er is flink afgegraven. Er zijn twee tennisbanen opgegeven om padel te kunnen realiseren. Padel groeit hard in Nederland.

Ferry den Hoed, voorzitter van T.C. West-Voorne: ‘We verwachten veel nieuwe en voor ook jongere leden, die naast voetbal, hockey en andere sporten ook kunnen gaan padellen. Er komt een laag drempelig aanbod. Een lidmaatschap van 4 maanden voor zowel padel als tennis voor slechts 49,- euro.

Er kunnen lessen gevolgd worden bij At Vantage Tennis Academy en er komen gratis clinics. Bij T.C. West-Voorne is het al mogelijk een tennisbaan te huren en deze mogelijkheid komt er ook voor padelbanen. Ook groeit in Nederland de animo voor Jeu de Boules.

Met onze harde Jeu de Boulesbanen hopen we ook in de gemeente Westvoorne meer mensen enthousiast te krijgen voor deze sport. De banen worden openbaar toegankelijk. In augustus zijn de banen in Oostvoorne geopend en er wordt gekeken samen met enthousiasten in Oostvoorne of er in de regio wedstrijden gespeeld kunnen worden.

Het nu al prachtige park in de duinen wordt dus nog completer met de Padel- en Jeu de Boulesbanen. Uiteraard is de doelstelling dat het duingebied intact blijft en die sfeer ook wordt versterkt. Er komen ook aanpassingen, zodat alle plaatsen op ons mooie tennispark voor iedereen beter toegankelijk zal zijn, dus ook voor mensen in rolstoelen of mensen die slecht ter been zijn.’

Deel deze pagina: