Live Live

Voorjaarsmarkt

Gepubliceerd: Vrijdag 15 maart 2019 19:47

Voorjaarsmarkt

De opbrengst komt geheel ten goede aan de jaarlijkse bootreis voor de bewoners van het Catharina Gasthuis.

Brielle - In het Catharina Gasthuis, Slagveld 37 in Brielle, is er op donderdag 4 april weer een gezellige voorjaarsmarkt. Om 9.30 uur start de verkoop van allerhande spullen zoals zelfgebakken koekjes, curiosa, boeken, crea-, hobby artikelen, bloemen en planten. Ook zal een mooie mand vol levensmiddelen worden verloot d.m.v. een intekenlijst.

De verkoop duurt tot 12.30 uur. Vanaf 14.30 uur start de grote tombola in het restaurant (Bastion); dit belooft een gezellige middag te worden. Voor de tombola koopt u in één keer loten voor de hele middag. Er worden tientallen mooie prijzen verloot. Deze prijzen zijn gesponsord door diverse winkeliers/ondernemers uit Brielle en omstreken.

In de pauze is er de mogelijkheid om te genieten van een hapje en een drankje. Om 16.00 uur wordt de middag afgesloten. Let op: dit jaar kan alléén worden afgerekend door een PIN-betaling. Het restaurant wordt ingericht als grote winkel waarna alle aankopen in één keer afgerekend kunnen worden door te pinnen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de jaarlijkse bootreis voor de bewoners van het Catharina Gasthuis. U komt toch ook?!

Deel deze pagina: