Live Live

Voorlichting digitale criminaliteit in wijkcentrum

Gepubliceerd: Zondag 22 januari 2023 17:15

Voorlichting digitale criminaliteit in wijkcentrum

Politieagent Ron Meertens geeft tijdens de voorlichting uitleg, maar kan ook vragen van mensen beantwoorden op dit gebied.

Spijkenisse - Donderdag 2 februari organiseert Wijkcentrum Waterland Spijkenisse om 13:00 uur een voorlichting over digitale criminaliteit. De voorlichting wordt georganiseerd vanwege het feit dat er steeds vaker digitale criminaliteit plaatsvind via bijvoorbeeld telefoon of laptop.

Het gaat om oplichters die zich onder andere voordoen als kinderen die een nieuw telefoonnummer hebben of een SMS sturen namens de Belastingdienst om geld terug te vragen met een link. Wijkcentrum Waterland Spijkenisse aan de Vlinderveen wil mensen hiervoor waarschuwen door middel van een voorlichting.

Politieagent Ron Meertens geeft tijdens de voorlichting uitleg, maar kan ook vragen van mensen beantwoorden op dit gebied. Wil je hierbij aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar bewonersgroepwaterland@gmail.com of loop even binnen bij het Wijkcentrum. Na het aanmelden ontvang je meer informatie over de voorlichting.

Deel deze pagina: