Live Live

Voorlopig geen activiteiten bij De Nieuwe Brug

Gepubliceerd: Woensdag 04 november 2020 18:09

Voorlopig geen activiteiten bij De Nieuwe Brug

De aangescherpte coronamaatregelen hebben ook voor Stichting De Nieuwe Brug grote gevolgen. 

Spijkenisse - Voorlopig gaan alle activiteiten van donderdag 5 november tot en met woensdag 18 november van Stichting De Nieuwe Brug niet door.

Voorlopig wordt dus ook de zwemactiviteit gestopt. Als de aangekondigde voorwaarden van dinsdag 3 november jl niet verder worden aangescherpt, dan zal de zwemactiviteit weer gaan starten op maandag 23 november.

De kinderclub wordt opgestart op woensdag 25 november a.s. De yoga zal ook weer opstarten op donderdag 26 november.

De overige vaste activiteiten zijn gestopt tot midden december 2020. Dit betekent dat zij op zijn vroegst de doordeweekse activiteiten weer kunnen gaan opstarten, uiteraard als de situatie het toelaat en het licht op groen gaat, op maandag 4 januari 2021. (Uitzondering zouden in deze zijn: zwemmen, jeugdclub en yoga).

Voor het komend weekend stond een SNERT middag gepland, deze gaat helaas niet door. Het bloemschikken voor dinsdag de 10e november is ook geannuleerd.

Het eetcafé, de disco, de bingo’s de wandelingen, alles wordt opgeschort tot nader orde. Al eerder had het bestuur het besluit genomen dat Sinterklaas dit jaar niet gevierd zou worden en het kerstdiner niet zal plaats kunnen vinden. Ze kunnen bij deze zeer grote activiteiten helaas de afstand niet garanderen.

Het bowlingcentrum is voor de komende twee weken gesloten, dus ook het bowlen op zondag 15 november a.s. gaat niet door.

Vooralsnog gaat de Kerstmarkt welke staat gepland voor 11, 12 en 13 december wel door, uiteraard in zeer aangepaste vorm.

Deel deze pagina: